Empty Avatar
måndag 12 september 2016

”Onko kengät kassissa? ”Muista ottaa ne lätkäromut siitä naulakon alta, jooko?”

Oli tiistai iltapäivä. Hermoja raastavat pari tuntia töiden jälkeen. Pojat lähdössä yöksi isälleen, eteinen muistutti lähinnä pakolaisleiriä, nyssäkkää ja rompetta ettei ovia tahtonut saada auki. Mieli kuohui. Haikeaa laittaa pohjat matkaan, toisaalta panetti jo niin hulluna, että teki mieli heittää jo ikkunoista viimeisiä kasseja.. lähtekää nyt ja nopeesti helevetti, ajattelin.

Vihdoin auto kaasutti pihasta, koira huokaisi itsensä lattialle suoraksi ja oli hiljaista. Kännykkä piippasi: ”Tekee mieli, tuun töiden jälkeen..joko tupa on tyhjä?”

Iltaan oli vielä aikaa. Lämmitin saunan ja ojentelin kinttuja kohti kattoa. Sormet livahti kokeilemaan tykyttävää pillua – jeesus, se odotti miestä. Sormeilin hellästi pehmeää ihoa, ja painoin pari sormea lämpimään ja märkään. ”Hmmm”, hengitin syvään – aika voittaja olo, ajattelin. Suihkun jälkeen hipsuttelin vaatehuoneeseen ja kurkottelin ylähyllyltä rompekassia, jossa oli tykötarvetta tämmöisiä yksinäisiä iltoja varten. Pyyhe ympärillä oikaisin sängylle, puhtaisiin lakanoihin, otin puhelimen käteeni ja selasin kuvia. Vihdoin se löytyi. Iso, punainen, valtava kulli. Hangattuna se jökötti terhakkaasti pystyssä… mietin miltä se tuntuu; lämpimälle, kovalle ja ihanalle kun se työntyy sisään. Kietaisin jalkani tyynyn ympärille ja hankasin reippaasti, kuumottava tunne levisi koko värkkiin ja ihana mielihyvän tunne alkoi nousta koko kroppaan, vilkaisin vielä ihanaa kuvaa punaisesta kyrvästä ja pumppasin lisää vauhtia, ajattelin miten tuo tykyttävä kalu uppoisi juuri silloin sisääni ja jatkoin tyynyn hankaamista… mietin miten pepustani otettaisiin kiinni kaksin käsin ja miten sinne tuo kova kalu uppoisi syvemmälle ja kovemmin. Ulvaisin hyvästä olosta, rinnat tuntuivat kovilta ja pillu tykytti nyt kuumissaan ja tyytyväisenä.

Huokasin tyytyväisenä ja oikaisin täkin päälle. Iltaan olisi vielä monta tuntia..

Guest