Hitta swingers

Haugaland Social Club Skuddårstreff - Validation Party

Detta är ett officiellt valideringsevent Den här funktionen är endast tillgänglig för par och singeltjejer

Alla SpicyMatch-medlemmar som deltar i detta event mottar vår Officiell validering. Var god be om profilvalidering till personalen vid dörren till detta event och se till att ni ger dem ert korrekta profilnamn.

Beskrivning

Da er vi endelig klare for et nytt sosialtreff med Haugaland Social Club!

Sosialtreffet er gratis og blir på byen. Det vil være et nøytralt event og åpent for alle, enten man er medlem her eller ikke. Alle som melder seg på vil får melding om stedet når det nærmer seg.

I forbindelse med sosialtreffet ønsker å invitere alle våre SpicyMatch medlemmer til et ekslusivt vors før selve treffet på byen, og et heftig nach etter byturen. Ønsker du å delta så er prisen 250kr per pers. (55 euro pr par inkl avgifter og 28 euro pr singel inkl avgifter). Dette er kun for medlemmer av SpicyMatch, det er begrensete plasser så her gjelder det å være tidlig ute.

Sted for vors og nach vil bli sendt ut når det nærmer seg til alle som har bekreftet at de kommer (du bekrefter at du/dere kommer ved å kjøpe og betale for billett).

Billetten inkluderer:

  • Inngang vors/nach
  • Velkomstdrink
  • Snacks
  • Nattmat

Ta med den drikken dere ønsker, det er mulig å sette ifra seg drikken mens vi er på byen. Vi ber også om at dere tar med egne håndklær, da det er en begrenset mengde i lokalene.

Inngang Vors klokken 18.00, dørene lukkes klokkes 19.00 (ta kontakt om dere trenger spesielle hensyn)

Vi reiser til byen klokken 21.00 hvor det vil være et åpent sosialtreff for alle som ønsker å komme og fra klokken 23.00 vil det være åpent for nach. Dersom det viser seg at det er ledige plasser til nachet vil det være anledning til å kjøpe billett for 250kr pr person på sosialtreffet på byen

Inngang Nach klokken 23.00, dørene lukkes klokken 00.00 (Nachet er åpent til 04.30)

Har dere spørsmål angående betaling eller andre henvendleser, vær vennlig å ta kontakt.

Det er viktig med forhåndsbooking slik at vi kan se hvor mange som ønsker å komme, dersom ingen eller ikke nok kjøper billett så kan vi ikke garantere for at det blir et vors og nach. Billetten er bindene og gir deg retten til entré, den kan ikke refunderes eller selges videre da den er personlig. Vi forbeholder oss også retten til å bortvise gjester som ikke klarer å oppføre seg, eller som vi føler ikke er i stand til å ta vare på sin egen sikkerhet. Billetten refunderes dersom eventet frafaller.

Tillgänglighet

Typ Kategori Tillgänglighet Pris
Par Billett Skuddårstreff Par Tillgänglighet 2 55,00
SIngel Kvinne Skuddårstreff Singeltjej Tillgänglighet 4 28,00
Singel Mann Skuddårstreff Singelkille Tillgänglighet Slutsåld 28,00